Пиріг з горіхами і яблуками: неймовірно смачний рецепт

24.03.2019 23:20   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: tochka.net

Випічка з горіхами завжди має особливу пікантність, а яблука додадуть легку фруктову нотку. Пиріг з волоськими горіхами і яблуками точно припаде до смаку тобі і твоїм гостям, а готувати його досить просто.

tochka.net розповість тобі простий рецепт пирога з горіхами і яблуками, завдяки якому ти завжди будеш знати, що приготувати до чаю, щоб було смачно і швидко одночасно.

Пиріг з волоськими горіхами і яблуками - інгредієнти:

- борошно - 200 г;

- яблука великі - 2 шт.;

- волоські горіхи - 200 г;

- лимон - половина 1 шт.;

- цукор - 200 г;

- сода - 1 ч.л.;

- сіль - 1 щіпка;

- розпушувач - 1 ч.л.;

- яйця курячі - 3 шт.;

- рослинне масло - 20 г.

Пиріг з волоськими горіхами і яблуками - простий і швидкий покроковий рецепт:

1. Готуємо яблука: миємо, чистимо від шкірки і нутрощів, нарізаємо дрібними кубиками (1 см). Додаємо сік половини лимона і цукор, перемішуємо і ставимо в холодильник на 30-40 хвилин.

2. Приступаємо до горіхів. Якщо у тебе неочищений грецький горіх - позбудься від шкірки, потім помісти горіхи на сковороду без масла на 2-3 хвилини, весь час помішуй. Після цього подрібни горіхи, але май на увазі, цільні шматочки горіхів повинні почуватися в пирозі, тому не перестарайся.

3. Далі до горіхів додаємо борошно і розпушувач.

4. Дістань яблука з холодильника і додай яєчні жовтки і лимонну цедру.

5. Перемішай обидві суміші - яблука з горіхами.

6. Збий білки і поступово акуратно вводь у нашу суміш.

7. Підготуй форму - помісти папір для випічки і змасти форму маслом.

Пиріг з горіхами і яблукамиПиріг з горіхами і яблуками  © depositphotos.com

8. Поклади тісто у форму і в попередньо розігріту духовку до 180 градусів.

9. Готується пиріг з горіхами і яблуками в духовці близько 40 хвилин. По закінченню терміну дай страві охолонути протягом 20 хвилин, потім витягни пиріг з форми.

10. Подавай горіховий пиріг, прикрасивши за своїм смаком. Якщо в твоєму холодильнику немає ягід для прикраси, сміливо використовуй цукрову пудру і основні інгредієнти - горіхи і яблука.

Смачного!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tochka.net