ДТП на Буковині: зіткнулися вантажівка та легковик (Фото)

03.04.2019 23:41   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Внаслідок зіткнення вантажівки та легковика до медиків по допомогу звернулися водії і пасажири обох автівок.

3-го березня до Сокирянського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у райцентрі біля прикордонної частини. На місце події негайно виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що на перехресті головної та другорядної вулиць сталося зіткнення автомобілів "ГАЗ-САЗ 3507" під керуванням 40-річного жителя Сокирян і "ВАЗ 2105", за кермом якого перебував 26-річний місцевий житель. Окрім водія, у легковику їхали ще троє пасажирів: дві жінки, віком 28 і 43 роки, а також 17-річний хлопець.

З травмами різного ступеню тяжкості до Сокирянської центральної районної лікарні звернулися обидва водії та пасажири «ВАЗу». Оглянувши потерпілих, медики відпустили їх додому.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews