На Рівненщині відбувся міні-ярмарок професій

08.04.2019 11:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Острог

Спеціалісти Острозької міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості з представниками торгівельної марки «Рукавичка» (ТОВ «Львівхолод») проводили міні-ярмарок вакансій з нагоди відкриття в Острозі супермаркету.

Захід відбувся у середу, 3 квітня, в приміщенні Острозької міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості.

Представники ТМ ознайомили присутніх з діяльністю торгівельної мережі «Рукавичка» та левову частку часу присвятили розповіді про заплановані вакансії та вимоги до охочих їх зайняти.

Зокрема, для всіх без виключення вакантних посад, а це працівники торгівельного залу, кондитери, піцайоли, охоронці, вантажники, прибиральниці, буде проводитись навчання і стажування у магазинах мережі у Дубні, Шумську та Кременці. Житло та проїзд оплачуватиме майбутній роботодавець.

Після основної частини міні-ярмарку, всі охочі, а їх було понад п’ятдесят осіб, заповнили анкети та пройшли коротку співбесіду, в ході якої мали змогу розповісти про себе та про бажану посаду. На завершення зустрічі директор філії Володимир Степанюк, начальники відділів філії Марія Подгородецька та Тетяна Савіч обговорили з представниками роботодавця основні аспекти співпраці та домовились про наступну зустріч та подальшу співпрацю.

За матеріалами https://ostrog.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Острог