У гості до гощанських рятувальнників завітали діти Курозванівського дитячого садочка «Капітошка»

09.04.2019 08:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини.

8 квітня до рятувальників 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області завітали в гості діти Курозванівського дитячого садочка «Капітошка». Метою візиту було ознайомити і навчити дітей основним правилам пожежної безпеки та безпеки в побуті.

Рятувальники застерегли дітвору від небезпечних ігор із сірниками й запальничками. Малеча дізналися від рятувальників, як правильно викликати Службу порятунку, які є номери телефонів екстрених служб, що робити у разі виявлення загоряння і як поводитися у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів.

null

Діти мали змогу власноруч спробувати користуватися аварійно-рятувальним та пожежним обладнанням, а також частково уявити себе рятувальниками, примірявши на собі бойовий одяг та спорядження.

Проведення таких заходів є невід’ємною частиною виховання підростаючого покоління, виховання у дусі патріотизму та допомога у виборі майбутньої професії.

За матеріалами прес-служби ГУ ДСНС Рівненщини.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини.