«Спільними зусиллями ми зможемо створити належні умови для гармонійного розвитку буковинської молоді», - Іван Мунтян

10.04.2019 22:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян під час робочої зустрічі з начальником управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Богданом Вітовським 9 квітня.

Обговорили також перспективи розвитку спорту на Буковині.

Так, за словами Богдана Вітовського, цьогоріч 60 буковинських спортсменів отримають збільшені (20 стипендій по 2 тис. грн., 20 – по 1,5 тис. грн., 20 – по 1 тис. грн.) щомісячні стипендії за кращі досягнення у видах спорту, які вони представляють. Відповідне підвищення передбачили депутати обласної ради, прийнявши у минулому році Комплексну програму розвитку фізичної культури і спорту Чернівецької області на 2018-2021 роки. Також у цьому році програмою передбачене будівництво 12 футбольних майданчиків зі штучним покриттям.

«Розуміємо, що спортивна галузь потребує значного покращення фінансування, водночас, за умови раціонального використання наявних ресурсів спільними зусиллями ми зможемо створити умови, необхідні для гармонійного розвитку буковинської молоді», – відзначив Іван Мунтян.

У свою чергу шляхи вирішення наявних проблемних питань та перспективи розвитку футбольно-спортивного клубу «Буковина» керівник представницької влади краю обговорив поговорив із секретарем Чернівецької міської ради Василем Проданом та президентом ФСК «Буковина» Вадимом Зайцем.

«Хочу запевнити, що обласна рада завжди готова підтримати улюблену багатьма поколіннями буковинців команду. Про це, зокрема, свідчить прийняте на минулій сесії обласної ради рішення про надання ФСК «Буковина» фінансової підтримки у розмірі 800 тисяч гривень. Принагідно хотів би подякувати міській раді, яка своїм рішенням також надала клубу понад 2 мільйона гривень», – наголосив Іван Мунтян.

За матеріалами прес-служби Чернівецької обласної ради.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews