У Чернівцях відбувся обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді

13.04.2019 20:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У Чернівцях на базі підрозділу ДШВ 12 квітня відбувся обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді, основним завданнями якої є виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та згуртованості майбутніх захисників Вітчизни.

Юнаки тринадцяти команд виборювали першість в таких видах військово-спортивних змагань, як підтягування на перекладині, метання на дальність гранати Ф-1, біг на 100 метрів та стрільбі з пневматичної гвинтівки.

За результатами змагань перше місце посіла команда Сокирянського району, друге команди Вижницького району і третє місця - та міста Новодністровськ. Переможці змагань в травні вирушать до міста Житомир щоб змагатись у третьому етапі Всеукраїнської спартакіади.

Також під час проведення заходу головному методисту Інституту післядипломної освіти Ігорю Коноплянко була вручена подяка за активну участь у патріотичному вихованні молоді від військового комісара Чернівецького ОВК.         

За матеріалами ЧОДА.
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews