Схвалено Інвестиційну програму АТ «Чернівціобленерго» на 2019 рік

13.04.2019 22:41   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

12 квітня заступник голови облдержадміністрації Мирослав Заячук, начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Володимир Трепко та представники АТ «Чернівціобленерго» взяли участь за допомогою Skype-зв'язку у відкритому слуханні Національної комісії, що здійснює державне регулювання  у сферах енергетики та  комунальних послуг (далі – НКРЕКП) щодо прийняття постанови НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «Чернівціобленерго» на 2019 рік.

Інвестиційну програму АТ «Чернівціобленерго» в 2019 році заплановано виконати на суму 76,181 млн.грн. Зокрема, кошти передбачені для модернізації (технічного переоснащення) електромереж, підстанцій, заміну 4250 лічильників у побутових споживачів на багатотарифні, впровадження автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії, закупівлю спеціалізованої техніки.

Повне та своєчасне виконання заходів в рамках Інвестиційної програми АТ «Чернівціобленерго» дозволить споживачам області отримувати якісні та безперебійні послуги електропостачання.

Передувало схваленню Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «Чернівціобленерго» на 2019 рік участь Чернівецької ОДА
03 вересня 2018 року у відкритому обговоренні проекту Інвестиційної програми, яка була погоджена із врахуванням всіх пропозицій та зауважень.

За матеріалами ЧОДА.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews