Японська компанія «Марубені» зацікавлена у співпраці з Рівненщиною

17.04.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Японська компанія «Марубені» зацікавлена у налагодженні співробітництва та в залученні інвестицій для реалізації інфраструктурних проектів на Рівненщині.

Представництво «Марубені Корпорейшин» в Україні виступило ініціатором зустрічі із керівництвом області.

null

Голова облдержадміністрації Олексій Муляренко та голова представництва Акіяма Тецуо обговорили можливі перспективи співпраці на прикладі імплементації інвестиційних проектів.

«Ми плануємо активно брати участь в інфраструктурних проектах, які будуть сприяти підняттю рівня життя населення України», - розповів Акіяма Тецуо.

Під час зустрічі йшлося про інфраструктурні та екологічних проекти, зокрема, утилізацію твердих побутових відходів, рекультивацію існуючих сміттєзвалищ, будівництво сміттєспалювальних заводів з ко-генерацією.

«Для нас важливо, що така масштабна японська компанія виявила інтерес до Рівненської області. Впевнений, наше сьогоднішнє знайомство в майбутньому може перерости у плідну співпрацю», - зазначив Олексій Муляренко.

null

Нагадаємо, японська торгова компанія «Марубені» спеціалізуються на імпорті в Україну сільськогосподарської техніки, хімії та великогабаритних шин для гірничодобувної промисловості. Вони реалізують в нашій державі цільові екологічні та інфраструктурні інвестиційні проекти. Також компанія пропонує дешеві кредити для реалізації енергозберігаючих заходів і будівництва сміттєспалювальних заводів за власною технологією.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews