Водій рівненської маршрутки перебував у стані наркотичного сп’яніння

20.04.2019 08:16   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Метамфетамін виявили в організмі 32-річного жителя Рівненського району, водія маршрутного транспортного засобу — такий висновок лікарів за результатами медичного огляду на стан сп’яніння.

Повідомлення про те, що на вулиці Волинської Дивізії обласного центру цей чоловік перебуває за кермом у стані наркотичного сп’яніння, до поліції надійшло близько 13 години 17 квітня.

Патрульні поліцейські під час перевірки виявили у салоні пластикову ємність, у якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження, і ще один пакетик — із порошкоподібною, лампочку та скляну трубку з нашаруванням невідомої речовини. Для проведення огляду та вилучення наркотиків на місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського відділу поліції.

Пасажирів на той момент у маршрутці не було. Зі слів водія, він їхав на станцію технічного обслуговування для проведення ремонту транспортного засобу.  

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України вилучені наркотичні речовини відправлені для проведення експертизи. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

З’ясувалося, що житель Рівненського району уже потрапляв у поле зору правоохоронців за зберігання наркотиків у грудні минулого року. На нього поліцейські склали адміністративні матеріали за статтею 44 КУпАП, які скеровані на розгляд суду.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews