У першому ж матчі Чемпіонату Рівненщини ФК “Малинськ” у Вараші розгромив “Ізотоп”

23.04.2019 20:44   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Незважаючи на те, що в суботу, 20 квітня, ФК “Малинськ” у Млинові провів важкий поєдинок проти ФК “Ужгород” у Чемпіонаті України серед аматорів, вже наступного дня команда Богдана Самардака вирушила в протилежний кінець області до Вараша.

Стартовий матч Чемпіонату області срібний призер минулорічних змагань, незважаючи на надщільний графік та певні побоювання за результат, провів “на ура”. ФК “Малинськ” розгромив “Ізотоп-РАЕС”, який минулоріч став п’ятим у Чемпіонаті Рівненщини, на його полі з рахунком 7:1.

За календарем матч першого туру “атомники” мали проводити в гостях у Малинську. Проте через неготовність поля стадіону “Ліон” команди досягнули домовленості про перенесення гри до Вараша.

У минулому році ФК “Малинськ” двічі зустрічався з “Ізотопом” у Чемпіонаті області і хоча всі два рази обігрував суперника, протее робив це не надто впевнено. У першому поєдинку в Малинську команда з Вараша першою відкрила рахунок, протее потім пропустила відразу чотири голи. За господарів тоді відзначилися Віктор Кір’ях (двічі), Олександр Гергелюк та Микола Гайдучик. А сам матч завершився з рахунком 4:2. Два рази зуміли атомники вразити ворота Юрія Балаушка і в домашній зустрічі другого кола. Щоправда, перед цим Роман Воробей, Артем Корольчук і Віталій Бриксаще в першому таймі зробили рахунок 0:3.

Щодо звітного поєдинку, то у порівнянні з основою, котра вийшла на поле в Млинові проти ФК “Ужгород”, у стартовому складі в матчі проти “атомників” Богдан Самардак зробив відразу дев’ятьзамін. Винятком стали лише голкіпер Михайло Грицаль та захисник Роман Воробей, які зберегли свої місця у “старті”.

Утім, така кардинальна ротація складу на якість гри ФК “Малинськ” якщо і вплинула, то лише позитивно. Вже на 8-й хвилині рахунок у зустрічі відкрив Олександр Гергелюк, за хвилину перевагу гостей збільшив ЮрійЯструб, а ще через 10 хвилин відзначився новачок команди Роман Дацюк. Після цього малинчани взяли своєрідний тайм-аут до 26-ї хвилини, коли результат зустрічі став 0:4 після удару Романа Воробея.

Щоправда, на 28-й хвилині Микола Засєкін реалізував пенальті, призначений у ворота гостей і відродив певну надію на позитивний для господарів результат. Але останнє слово у першому таймі залишилося все ж за ФК “Малинськ” і на 39-й хвилині Олександр Гергелюк оформив дубль – 1:5 підсумок першої половини.

Не встигла початися друга частина зустрічі, як “атомники” пропустили шостий м’яч від Олександра Портянка. А от останній гол у матчі довелося чекати, практично, до фінального свистка. На 88-й хвилині Богдан Скоцький встановив остаточний результат зустрічі – 1:7 на користь ФК “Малинськ”.

Крупну перемогу у своїй грі здобув і сарненський “Маяк”. Щоправда чинний чемпіон приймав удома одного з аутсайдерів минулого сезону, а тому навряд чи розраховував на втрату очок у першому матчі Чемпіонату. Хет-трик Ігоря Носарєва та голи Владислава Степанчука і Миколи Крищука принесли сарненчанам крупну перемогу з рахунком 5:0.

Ще один великий рахунок зафіксували у Млинові, де місцевий СФК “Іква” поступився з результатом 0:3 ФК “Садове”. Млинівська команда і в минулому році, виступаючи під назвою “Вілія”, зірок з неба не хапала. Натомість садівчани зберегли свій склад міцного середняка та ще й підсилили окремі позиції, тому результат матчу в цілому виявися закономірним. Голи на рахунку Віктора Каращенка, Вадима Жака та Рустама Кишиєва.

Невдалим виявився і перший матч після повернення до обласної еліти в здолбунівського “Локомотива”. На власному полі “залізничники” мінімально поступилися радивилівському “Соколу”. Фатальний м’яч на 26-й хвилині провів Олександр Бойко.

Єдиний нічийний результат туру зафіксовано у Рафаловці. Бугринська “Калина” цілком могла привезти з Володимиреччини повноцінні три залікові бали після того, як на початку другого тайму кращий бомбардир минулорічної другої ліги Сергій Непомнящий скористався помилкою оборонця господарів та відкрив рахунок. Але ФК “Рафалівка” все ж зумів відігратися на п’ятій компенсованій хвилині матчу завдяки пенальті. Екс-голкіпер ФК “Малинськ” Олександр Шепель, який захищав ворота “Калини”, програв дуель Дмитру Серховцю і рахунок 1:1 став остаточним у цій зустрічі.

 

Результати матчів 1 туру Чемпіонату області:

20.04, субота,

“Локомотив” (Здолбунів) – “Сокіл” (Радивилів) 0:1 (юнаки – 3:1) ФК “Рафалівка” – “Калина” (Бугрин) 1:1 (2:0)

21.04, неділя,

СФК “Іква” (Млинів) – ФК “Садове” 0:3 (0:5) “Ізотоп-РАЕС” (Вараш) – ФК “Малинськ” 1:7 (4:2) “Маяк” (Сарни) – “Коливань” (Клевань) 5:0 (4:0) 

null

Більше фото та відео - http://www.fcmalynsk.club/?p=1868


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews