У селі Грушвиця Друга сталася ДТП

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Грушвиця Друга Рівненського району до поліції надійшло вчора, 28 квітня, близько 19 години. 

Поліцейські на місці події попередньо встановили, що водій автомобіля «Opel Vectra» на іноземній реєстрації, 18-річний житель села Молодаво Дубенського району, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «DAF» під керуванням 68-річного громадянина Республіки Сербія.

null

Внаслідок ДТП постраждав водій легковика та ще двоє його пасажирів. У кермувальника медики діагностували політравму та госпіталізували у реанімаційне відділення. 16-річна жителька села Мирогоща отримала закриту черепно-мозкову травму та забої тіла. Також до медзакладу доставили ще одного пасажира автомобіля «Opel», 18-річного жителя села Варковичі, якого наразі оглядають лікарі. 

null

Водій автомобіля «DAF» у ДТП не постраждав, відповідно до медичного освідування він був тверезий.

У водія легковика відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

Перекинута вантажівка перекрила автодорогу, відтак патрульні поліцейські організували об’їзд цієї ділянки.

На місці події працює слідчо-оперативна група, рятувальники, патрульні поліцейські та служба автомобільних доріг області.

null

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області