Удванадцяте в Здолбунові відбувся шаховий фестиваль

Присвячений пам’яті відомого здолбунівського шахіста Сергія Малахова

05.05.2019 19:40   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Фестиваль проходив у будинку культури по вул. Проспект Цементників  в м. Здолбунів протягом трьох днів – 29, 30 квітня та 1 травня. А присвячений пам’яті відомого здолбунівського шахіста Сергія Малахова та  проходить у місті вже дванадцятий рік поспіль.

В основному турнірі, який тривав два дні та був проведений за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 20 хв. +10 сек., взяли участь 20 шахістів. Окрім місцевих шахістів з досвідом у фестивалі змагалися шахісти з Рівного, Острога, Дубровиці. Долучилися до змагань і четверо школярів, серед яких – двоє наших земляків Антон Хмарук та Ілля Кузьмицький.

null
 Фото - Здолбунівська РДА

У ході напруженої боротьби перше місце виборов гість з м. Дубровиця Олексій Жакун, якій у підсумку набрав 7,5 очок. На 0,5 очка від переможця відстали Юрій Кошмак із Здолбунова та Віталій Кальчук з Рівного, які й розділили друге та третє місця. Кращим серед здолбунівських школярів став четвертокласник ЗОШ І ст. №7 Ілля Кузьмицький.

У бліц-турнірі, який відбувся першого травня і був проведений в 11 турів з контролем часу 5 хв.+3 сек., взяв участь 21 шахіст. Переможцем бліц-турніру став Ігор Намінський зі Здолбунова. Олексій Жакун з Дубровиці та Аркадій Галій з Рівного набрали по 8 очок. Усі переможці та призери шахового фестивалю отримали цінні призи і грамоти Рівненської обласної федерації шахів та відділу у справах молоді та спорту Здолбунівської райдержадміністрації.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews