Минулої доби на дорогах Рівненщини загинуло двоє громадян

11.05.2019 13:41   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Десятого травня на дорогах Рівненщини у ДТП загинуло двоє громадян. Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися учора у Дубровицькому та Радивилівському районах. Внаслідок отриманих травм двоє людей загинуло, ще один — у лікарні.  

О 20:30 у селі Опарипси на вулиці Бродівська 62-річний водій автомобіля "Nissan X-Trail", житель Львова, допустив наїзд на велосипедиста, який рухався проїзною частиною дороги у попутному напрямку. Водій двоколісного транспортного засобу, 46-річний житель Радивилова, від отриманих травм помер на місці події. 

null
 

Водій автомобіля не постраждав і відповідно до результатів освідування був тверезий. 

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23 години у селі Орв'яниця Дубровицького району. 
На місці події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 60-річний житель Ковельського району, який керував вантажівкою «Volvo», виїжджаючи із узбіччя на дорогу, зіткнувся із легковим автомобілем «ВАЗ 21053», що рухався назустріч. Останнім керував 40-річний житель села Берестя Дубровицького району. Попри вжиті реанімаційні заходи, чоловік помер у кареті швидкої-медичної допомоги. 

Пасажир легковика, 40-річний односелець водія, із політравмою перебуває у реанімації. Його стан оцінюють як стабільно важкий. 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих слідчі розпочали досудові розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області. 

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews