У Рівному через ревнощі 30-річний чоловік всадив ніж у груди своєму 26-річному супернику

Тепер один у реанімації, а другий у СІЗО

12.05.2019 17:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Трапилася біда учора, 11 травня, близько опівночі. Із проникаючим ножовим пораненням до рівненської лікарні доставили 26-річного жителя Корецького району. Причетний до вчиненого злочину рівнянин нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

А починалося все з того, що обидва молодики проводили час за чаркою в одному з кафе на вудиці Соборній. Як встановила слідчо-оперативна группа, конфлікт виник через ревнощі до дівчини. Почалися між молодими чоловіками напідпитку розбори, які завершилися тим, що 30-річний рівнянин наніс удар ножем у груди 26-річному жителю Корецького району.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки зліва госпіталізували у реанімацію. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

А причетного до вчиненого злочину жителя обласного центру в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали поліцейські Рівненського відділу поліції.

Слідчі Рівненського відділу поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України та підготували клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Як з’ясувалося, 30-річний рівнянин вже потрапляв у поле зору правоохоронців і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Тепер санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років позбавлення волі.

За матеріалом відділу комунікації поліції Рівненської області 

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews