У Чернівецях презентують проект «Бранці Кремля»

14.05.2019 09:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У вівторок, 21-го травня, у приміщенні Чернівецької обласної державної адміністрації (м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, каб 418) відбудеться прес-конференція на тему «Презентація освітнього проекту Міністерства інформаційної політики України «Бранці Кремля» у м. Чернівці.

З цієї нагоди до Чернівецької області завітають Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, радник Міністра інформаційної політики України з освітніх проектів, Герой України Володимир Жемчугов, координатор проекту «Бранці Кремля» Олена Жемчугова.

Початок об 11.00.

Довідково. Володимир Жемчугов — учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року — організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року знаходився у полоні бойовиків так званої «ЛНР». У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, курсантами, військовослужбовцями.

Герой України Володимир Жемчугов перебуватиме в області 21 та 22 травня на запрошення в.о голови Чернівецької ОДА Михайла Павлюка та народного депутата України Владислава Севрюкова за сприяння Міністерства інформаційної політики України.

Окрім спілкування з представниками регіональних засобів масової інформації, він зустрінеться з в.о. голови обласної державної адміністрації Михайлом Павлюком та прочитає лекції студентам вищих навчальних закладів області.

За матеріалами ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews