Які проекти реалізують на Буковині у 2019 році за рахунок коштів ДФРР?

14.05.2019 21:59   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Сьогодні, 14 травня, на засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку підбито підсумки оцінювання та визначено проекти-переможці.

Зокрема, регіональною конкурсною комісією визначено 7 проектів регіонального розвитку на суму 47,2 млн.грн., які запропоновані для фінансування за рахунок ДФРР у 2019 році та будуть направлені на розгляд та погодження Міжвідомчої комісії Мінрегіону, зокрема:

- капітальний ремонт Вашківецької ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул. Грушевського №3 в м.Вашківці Вижницького району Чернівецької області (комплексна термомодернізація);

- капітальний ремонт Вікнянського закладу середньої освіти І-ІІІ ст., з проведенням заходів, щодо застосування енергоефективних засобів з метою зменшення енерговитратності та підвищення енргоефективності будівлі Вікнянської ЗЗСО І-ІІІ ст. по вул. Бажанського №17, в с. Вікно, Заставнівського району, Чернівецької області (заміна покриття даху, утеплення фасаду та горищного перекриття);

- капітальний ремонт ЗНЗ по вул. Головна, 9 в с. Южинець Кіцманського району Чернівецької області;

- капітальний ремонт Сторожинецької центральної районної лікарні по вул.Видинівського, 22 в м. Сторожинець, Сторожинецького району, Чернівецької області;

- будівництво загальноосвітньої школи ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Рідківці Новоселицького району Чернівецької області;

- будівництво пологового відділення (акушерський корпус), м. Хотин Чернівецької області;

- реконструкція будівлі школи-інтернату під дошкільний навчальний заклад по вул. Головна,105 у с.Колінківці Хотинського району.

Враховуючи рейтингові оцінки проектів та доведений Чернівецькій області обсяг коштів погоджено узагальнений перелік (27 проектів, з яких 20 перехідних) інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2019 році в Чернівецькій області на загальну суму 192,3 млн грн.

На реалізацію у 2019 році проектів регіонального розвитку передбачається додатково залучити на умовах співфінансування 33,7 млн. грн. коштів місцевих бюджетів.

За матеріалами ЧОДА.
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews