Нетверезий рівнянин спричинив ДТП з іноземцями

Автопригода сталася 13 травня близько 23:00 на вулиці Академіка Грушевського обласного центру. 

Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля «Fiat Linea», 32-річний рівнянин, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та в’їхав у фургон «Peugeot Expert» під керуванням 39-річного жителя Рівного. Останній зупинився для здійснення маневру повороту ліворуч і пропускав зустрічний транспорт. 

Внаслідок ДТП п'ятеро пасажирів автомобіля «Peugeot», громадяни США, отримали тілесні ушкодження та звернулися до лікарні. У потерпілих віком від 37-ми до 70-ти років діагностували травми голови та забої різних частин тіла. Після надання необхідної меддопомоги їх відпустили. 

null

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). 

Обох водіїв освідували на предмет сп’яніння, за результатами якого водій автомобіля «Fiat» був напідпитку — 1,75 проміле та в ДТП не постраждав. Кермувальник фургону – тверезий.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області