Горохова каша в мультиварці: рецепт ситної вечері

15.05.2019 22:53   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: tochka.net

Кожну господиню напевно хоч раз цікавило питання, як приготувати горохову кашу в мультиварці? Ми розповімо тобі, як це зробити покроково. Приготування горохової каші, як і будь-якої страви в мультиварці, на перший погляд здається простим, проте є ризик, що крупа розвариться, і твоя каша перетвориться в пюре. Блюдо це досить універсальне, подавати можна з тушкованим м'ясом або рибою, овочами і підливою. 

Читайте також

Запіканка з тертої картоплі, з сиром і часником — проста і дуже смачна
Рецепт знаменитого французького печива у формі мушель
Найкращий сніданок на вихідні – оладки із смаком піци

Горохова каша в мультиварці - інгредієнти:

1 стакан гороху,

1 цибулина,

50 г вершкового масла,

2 склянки води,

чорний мелений перець за смаком,

сіль за смаком.

Горохова каша в мультиварці - рецепт приготування:

1. Горох бажано заздалегідь замочити в холодній воді на 8 годин. Потім воду злий, а горох гарненько помий.

2. Цибулю дрібно поріж.

3. Закинь цибулю в чашу мультиварки зі шматочком вершкового масла, вибери режим "Підігрів" і обсмаж цибулю 10-15 хвилин.

4. Додай у чашу воду і підготовлений горох. Якщо він був замочений, то вибери режим "Каша", 30 хвилин.

5. Якщо ти кладеш сухий горох, то режим мультиварки доведеться змінити. В цьому випадку вибери "Тушкування", 2 години.

6. Наприкінці приготування посоли і поперчи горохову кашу в мультиварці.

7. Перед подачею горохову кашу заправ вершковим маслом.

Смачного!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tochka.net