ФК “Малинськ” повторно розгромив “Локомотив” та кваліфікувався до 1/4 фіналу Кубку області

23.05.2019 21:46   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Після недільного розгрому навряд чи навіть найпалкіші прихильники здолбунівського “Локомотиву” очікували на чудо в кубковому поєдинку “залізничників” з ФК “Малинськ”. Наприклад, у вигляді нічиєї, не кажучи вже про перемогу. Тому вже те, що команда Олександра Довгальця пропустила на два м’ячі менше, ніж за три дні до цього, можна вважати певним її досягненням.

У середу, 22 травня, підопічні Богдана Самардака обмежилися лише шістьма голами у ворота Дмитра Безменського, котрий замінив на останньому рубежі основного голкіпера здолбунівчан Владислава Пушика і прогнозовано легко пройшли до чверть фіналу Кубку Рівненської області 2019. 

“Локомотив” (Здолбунів) – ФК “Малинськ” – 1:6 (0:2)

Голи: Онищук Анатолій, 1 (0:1), Портянко Олександр, 15 (0:2), Корольчук Артем, 51 (0:3), Яструб Юрій, 70 (0:4), Корольчук Артем, 75 (0:5), Проневич Дмитро (автогол), 85 (1:5), Савицький Роман, 90+1 (1:6)

 У порівняння з матчем Чемпіонату області головний коуч на кубковий поєдинок у стартовому складі зробив дві заміни – замість Дмитра Проневича та Юрія Яструба в основі вийшли Роман Воробей і Дмитро Єременко. Цікаво, що Богдан Самардак взагалі не вніс у протокол другого голкіпера Миколу Фокіна, вирішивши максимально задіяти в данному матчі своїх польових гравців.

Вже на першій хвилині поєдинку Анатолій Онищук відкрив рахунок у ційзустрічі, забивши найшвидший м’яч ФК “Малинськ” у поточному сезоні. Почин партнера на 15-й хвилині продовжив Портянко, протее більше глядачі голів до перерви на побачили і команди пішли відпочивати за “скромної” переваги гостей лише у два голи.

У другому таймі Богдан Самардак зробив відразу ж п’ять замін, що кардинально вплинуло на підсумковий результат матчу. І ФК “Малинськ” провів у ворота “Локомотива” ще чотири голи, авторами яких стали сааме свіжі гравці – Артем Корольчук (оформив, як і в попередньому матчі Чемпіонату, дубль), Юрій Яструб та Роман Савицький. Крім того, єдиний м’яч, котрий пропустив Михайло Грицаль, виявився автоголом Дмитра Проневича, який також починав поєдинок на лаві запасних.

В інших матчах 1/8 фіналу Кубку області єдиною несподіванкою можна назвати результат у Вараші, де друголіговий “Моноліт” переграв у районному дербі представника Чемпіонату області з Рафалівки. Виявилися близькими до сенсації команди у Дубровиці, де також різні за класом клуби зіграли в нічию 0:0 і лише у серії одинадцятиметрових “Ізотоп-РАЕС” зумів пройти непоступливий “Лісівник”.

Лідер Чемпіонату області – ФК “Садове” – завдяки голам Рустама Кишиєва, Павла Зубарєва та Станіслава Гребеня крупно у Зорі переграв “Коливань”, а от “повернення” в обласний футбол ОДЕКа виявилося не досить ефектним. У Березному оржівський клуб у першому таймі марно намагався підібрати ключики до воріт “Случа” і лише в другій  половині зустрічі завдяки дублю Юрія Капустинського забезпечив собі путівку до чверть фіналу Кубку.

Відзначимо, три колективи – “Маяк”, “Сокіл” та “Темп” – потрапили до наступного етапу турніру без боротьби через відмову своїх суперників від поєдинків з ними.

 

Кубок області, 1/8 фіналу, 22.05, середа,

“Локомотив” (Здолбунів) – ФК “Малинськ” 1:6

“Коливань” (Клевань) – ФК “Садове” 0:3

“Случ” (Березне) – ОДЕК (Оржів) 0:2

“Лісівник” (Дубровиця) – “Ізотоп-РАЕС” (Вараш) 0:0 пп 5:6

“Моноліт” (Вараш) – ФК “Рафалівка” 3:1

“Темп” (Борове) – ФК “Гоща-РІТТЕР” +:-

“Сокіл” (Радивилів-Крупець) – “Калина” (Бугрин) +:-

“Граніт” (Клесів) – “Маяк” (Сарни) -:+

 

Нагадаємо, жеребкування пар 1/4 фіналу пройде у понеділок, 27 травня, о 12:00 у приміщенні Рівненської обласної федерації футболу.

 

Прес-служба ФК "Малинськ"

Джерело: http://www.fcmalynsk.club/?p=2286


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews