Буковинці склали військову присягу в Житомирському навчальному центрі Десантно-штурмових військ

24.05.2019 09:05   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Присяглись українському народові завжди бути йому вірними і відданими,  обороняти Україну та  захищати  її  суверенітет.

В Житомирському навчальному центрі Десантно-штурмових військ, в день четвертої річниці його створення, близько шести сотень строковиків урочисто склали Військову присягу на вірність українському народові. Серед них - і майже два десятка буковинських юнаків, що на початку квітня відбули до Житомира з обласного збірного пункту.  

Після тижнів підготовки молоді солдати освоїли військову та бойову майстерність, склали «Клятву десантника».

Військові Чернівецького ОВК згадують відправку хлопців до навчального центру та їх змагання за те, щоб потрапити до команди майбутніх десантників.  Бажаючих в той день було  «більше, ніж потрібно», і всі без винятку кандидати були придатні до служби в підрозділах Десантно-штурмових військ. Аби прийняти справедливе рішення, хлопці домовились  продемонструвати власні можливості та виконати фізичні вправи, але і  після цього все ж довелось «тягнути жереб».

І от вже через місяць майже два десятка буковинців разом із своїми товаришами з усієї України склали військову присягу та довели своє право носити марунові берети, ставши частиною елітних військ нашої армії.

Чернівецький обласний військовий комісаріат вітає молодих десантників, бажає витримки, мужності та успішної  служби.

За матеріалами ЧОДА.
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews