На Сарненщині загинула у ДТП 52-річна водійка мопеда

27.05.2019 20:50   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася учора, 26 травня, близько 22:30 на вулиці Центральна селища Клесів.  Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 52-річна місцева жителька, керуючи мопедом, при здійсненні маневру повороту ліворуч не надала переваги в русі, через що й допустила зіткнення із мотоциклом «Viper». 

Отримані у ДТП травми для 52-річної жінки виявилися несумісні з життям — вона померла у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні. 

null
Фото ВК поліції Рівненської області

16-річний водій мотоцикла госпіталізований у травматологічне відділення із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, саднами, забоями та закритим переломом плеча.

Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілої, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

null
Фото ВК поліції Рівненської області

За зовнішніми ознаками неповнолітній мотоцикліст був тверезим, однак у нього відібрали зразки крові на предмет сп’яніння. Загибла перебувала за кермом у нетверезому стані.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Офіційний сайт Національної поліції: 

https://rv.npu.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews