На Буковині відкрили новий футбольний майданчик

27.05.2019 21:41   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

26 травня 2019 року в с. Тисовець Великокучурівської ОТГ відбулось відкриття  футбольного майданчика зі штучним покриттям, побудованого за бюджетною програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України на 2019 рік».

 Майданчик побудували на умовах співфінансування: 50% складають  кошти держбюджету в рамках зазначеної програми, ще 50% - кошти  місцевого бюджету Великокучурівської ОТГ . Загальна вартість проекту – 1 млн. 466 тис. 808 грн.

У заході взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець. Посадовець відзначив, що відкриття майданчика зі штучним покриттям – це велике свято для спортивної громади села. Зокрема, завдяки наявному футбольному майданчику діти та молодь матимуть нагоду проводити своє дозвілля з користю для здоров’я: «Важливо, що для виховання здорової нації створюються всі необхідні умови». Посадовець також вручив юним спортсменам футбольні м’ячі.

За матеріалами ЧОДА.
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews