У Чернівцях розглянули зміни до обласного бюджету-2019

29.05.2019 21:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Обласна державна адміністрація розробила та подала на сесію Чернівецької обласної ради зміни до обласного бюджету-2019. На сесії обласної ради їх затверджено.

Зміни передбачають виділення додаткових коштів на першочергові потреби найважливіших сфер життєдіяльності Буковини. 

Зазначеним рішенням здійснено розподіл між місцевими бюджетами області субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на підвищення якості освіти в сумі близько 40 млн. грн. Це, зокрема, дасть можливість придбати шкільні автобуси, персональні комп'ютери, забезпечити послуги до доступу до інтернеті закладів загальної освіти.

В.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк (Mykhailo Pavliuk): "До початку навчального року залишилось мало часу, а використання коштів на освітню сферу потребує проведення тендерних процедур, тож прийняття такого рішення саме сьогодні дасть можливість з 1 вересня забезпечити повноцінний навчальний процес для школярів".

"Таким чином ми подбали про найбільш важливі галузі охорони здоров'я, соціального захисту, культури та освіти", - підсумував Михайло Павлюк.

За матеріалами ЧОДА.
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews