Поліція Рівного завжди відкрита для діалогу

03.06.2019 08:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ НП Рівненської області

На цьому другого червня наголосив начальник поліції Рівного Василь Зелінський молодим особам, які представилися активістами громадянського руху і зібралися біля відділу поліції на імпровізовану лекцію.

У такий спосіб молодь вирішила висловити свою позицію та акцентувати увагу громадян на їхніх правах і обов’язках у поводженні з поліцією, зокрема під час проведення акцій, зібрань тощо.

«Поліція Рівного завжди відкрита для діалогу, готова враховувати думку громадян, жителів міста заради їхньої безпеки та захисту їхніх прав. Однак поліцейські діятимуть виключно у рамках чинного законодавства та наданих їм повноважень», — звернувся до присутніх начальник Рівненського відділу поліції.

Крім того, Василь Зелінський та начальник відділу комунікації Антон Крук запропонували присутнім на заході долучитися до обговорення питання взаємодії поліції та громадськості під час проведення мирних акцій а також залучення активної молоді до спільних соціальних безпекових проектів.

За матеріалами ГУ НП Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ НП Рівненської області