Чернівчан запрошують на вечір бачати

07.06.2019 22:18   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Студенти Української академії лідерства запрошують на вечірку цієї суботи, 8 червня 2019 року, у Чернівцях о 18:00 у парку ім. Т. Шевченка (біля Фонтану). Про це повідомила пресслужба Чернівецької міської ради.

Організатори підготували кілька локацій:

– майстер-клас з бачати з Павлом Берником (фіналістом проекту Танцюють всі-2) та Zumba fitness з Ольгою Кожушною;

– концерт музичного гурту з вокалісткою Ірою Чергенець і солісткою з Канади Соломією;

– зона солодкої вати, граноли від ГО «Любов, яка лікує», морозива та інших смаколиків.

Для дітей «Бешкетвілль» підготував пізнавальні майстер-класи та дитячу зону.

Також можна буде придбати унікальні речі ручної роботи, безкоштовно отримати якісні фото, активно провести час з усією родиною та поспілкуватись з жителями міста у неформальній обстановці.

«Бачата, Zumba, невеличкий ярмарок, виступи дитячих колективів, дитяча зона та майстер-класи – це все є чудовою опцією проведення приємного вечору у колі рідної сім`ї. Підвищення культурного життя міста є обов`язком кожного містянина, тож це є нашим вкладом, який, ми дуже сподіваємось, ви оціните!», – зазначає організаторка заходу Євгенія Ріміханова.

Довідка: Українська Академія Лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 20 років. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний. Під час навчання та роботи студенти здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, країну і світ, в якому ми живемо. У вересні 2018 року відбулось відкриття осередку у м. Чернівці.

За матеріалами пресслужби Чернівецької міської ради


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews