У Чернівцях рахуватимуть безпритульних собак

09.06.2019 08:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У Чернівцях проведуть масовий підрахунок безпритульних собак.

Нині ні Центр стерилізації, ні волонтери, які опікуються собаками, не знають навіть приблизної кількості безпритульних тварин на вулицях міста. Повідомляють у фейсбук-спільноті Цікаві Чернівці.

17-19 червня у Чернівцях проведуть масовий офіційний підрахунок безпритульних тварин. Захід організовує новообраний керівник МКП «Центр стерилізації тварин» Артем Жук та громадська організація «Безпечні Чернівці».

Як повідомив на своїй Фейсбук-сторінці директор центру, алгоритм роботи полягає у тому, що з 7 по 9 ранку у відведені дати проходитиме підрахунок тварин на вулицях міста. Для роботи волонтером-рахівником потрібно мати смартфон, щоб сфотографувати й одразу «загнати» тварин у базу.

«Ситуація з безпритульними тваринами у Чернівцях катастрофічна, але ні Притулок для тварин, ні волонтери, які опікуються собаками, не знають навіть приблизної кількості безпритульних тварин на вулицях міста. Долучайтеся і запрошуйте до підрахунку друзів, будемо вдячні за поширення інформації», — написав Артем Жук.

Аби взяти участь в офіціному підрахунку, необхідно зареєструватися за посиланням:

https://shpalta.media/…/u-chernivcyax-provedut-masovij-pid…/


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews