У Чернівцях запустили в роботу два нові реанімобілі «JAC»

12.06.2019 21:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

12 червня в Чернівецькому обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф запустили в роботу два нові реанімобілі «JAC», які у 2018 році Уряд Китайської Народної Республіки подарував Україні.

50 автомобілів служби «103» були розподілені на всі регіони України. Два з них скерували до Чернівецької області.

Ознайомитись з роботою сучасних реанімобілів та привітати працівників Центру напередодні Дня медичного працівника прийшов заступник голови обласної державної адміністрації Мирослав Заячук.

«Щиро дякую вам за вашу благородну та таку потрібну працю! Янголами-охоронцями ви супроводжуєте людину впродовж усього життя: щодня ви самовіддано бережете та рятуєте буковинців. Бажаю вам вдячних пацієнтів, терпіння у вашій нелегкій, але надзвичайно важливій роботі», - зазначив Мирослав Заячук. – Переконаний: завдяки сучасним реанімобілям вдасться покращити якість надання екстреної допомоги мешканцям краю».

Директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Оксани Андрієць повідомила:

«Щонайменше 35 одиниць транспорту автопарку служби екстреної медичної допомоги області потребують оновлення. Тож важливість кожного нового автомобіля важко переоцінити. Крім того, сучасні автівки ще й забезпечені медичним обладнанням для проведення реанімаційних заходів як для дорослих пацієнтів, так і для дітей, тож щиро вдячні профільному міністерству та Уряду Китаю за підтримку».

За матеріалами ЧОДА.

 
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews