На Рівненщині стартувала V Міжнародна спеціалізована виставка «СЕТ-2019»

13.06.2019 17:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Сонячні батареї, теплові насоси, опалювальна техніка, led-екрани, економне електрообладнання - близько півсотні українських та закордонних виробників представили своє обладнання на V Міжнародній спеціалізованій виставці «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2019)».
Серед них підприємства Рівненщини, а також представництва з Німеччини, Швеції, Італії, Нідерландів, Чехії, Туреччини, Австрії, Китаю та інші.
Захід урочисто відкрили на території ТОВ «Рівнетеплоенерго».
«П'ять років тому ми відмовилися від російського газу. І це була наша велика перемога. Як і те, що Рівненщина вже 3 рік поспіль займає І-ше місце в Україні з енергоефективності. Не останню роль в досягненні такого результату відіграла Міжнародна виставка СЕТ -2019. Вона довела свою ефективність», - привітав присутніх із відкриттям виставки голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.
Ідея проведення СЕТу належить Олексію Муляренку. Саме він започаткував такий захід 5 років тому на Рівненщині. Виставка себе добре зарекомендувала та стала традиційною.

За словами видатного вченого у галузі теплоенергетики – директора Інституту технічної теплофізики НАН України Юрія Снєжкіна, Рівненщина перша в енергоефективності, адже тісно співпрацює з науковцями:

«Вас цікавить все нове. Усі досягнення, які мають наші науковці, ми в першу чергу впроваджуємо у Рівненській області».

Нагадаємо, V Міжнародна спеціалізована виставка «СЕТ-2019» працюватиме два дні – 13 та 14 червня. Паралельно з виставкою відбуватиметься Міжрегіональний форум з енергоефективності.  

Окрім того, тривають обласні конкурси дитячої творчості «Енергозбереження очима дітей», «Енергоефективність – у творчості дітей» та «Відходам – друге життя».

За матеріалаіми РОДА.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews