Буковинський агрохолдинг «МРІЯ» та «Контінентал фармерз груп» (CFG) об'єдналися

19.06.2019 20:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

В.о. директора Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Богдан Бойчук взяв участь в офіційній презентації об’єднання агрохолдингу «МРІЯ» та «Контінентал фармерз груп» (CFG) як оновленої компанії, який відбувся в Тернополі.

Також у заході взяли участь директор Чернівецької філії ДУ «Держгрунтохорона» Володимир Собко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрацій, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку та інші представники районів, в яких агрохолдинг «МРІЯ» обробляє земельні паї.

В області агрохолдинг є одним із найбільших інвесторів, яким обробляється понад 22 тис. га ріллі в 6 районах: Глибоцькому, Новоселицькому, Заставнівському, Кельменецькому, Вижницькому та Сторожинецькому.   

На презентації поінформували про діяльність агрохолдингу на території України, в т.ч. Чернівецької області, та основні стратегічні пріоритети подальшої діяльності та співпраці.

Богдан Бойчук передав від імені обласної виконавчої влади краю вітальний лист керівництву «Контінентал фармерз груп» (CFG). У листі висловлюється подяка за співпрацю та долучення «Контінентал фармерз груп»  до розв’язання нагальних проблем формування продовольчої безпеки, розвитку інфраструктури аграрного ринку, допомогу територіальним громадам області. Посадовець побажав кампанії успішного розвитку та висловив сподівання на подальшу співпрацю з обласною державною адміністрацією.

За матеріалами ЧОДА

 

 
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews