Телеканал «Тернопіль 1» розповість секрети успіху від відомих людей

19.06.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Секрети успіху від відомих людей дивіться в новому сезоні програми «Персона. Від мрії до успіху» на телеканалі Тернопіль1.

На телеканалі Тернопіль1 тривають зйомки другого сезону програми «Персона. Від мрії до успіху». Режисери дещо змінили формат проекту. Відтепер секретами успіху відомі люди ділитимуться із ведучою і режисером програми Світланою Наконечною.

«Ми хочемо, щоб Ви ставали успішними разом з нами. Своїми секретами успіху у програмі «Персона» поділяться відомі тернополяни. І не тільки. Свої мотиваційні історії глядачам Тернопіль1 розповідатимуть також герої із закордону», - каже ведуча і режисер проекту Світлана Наконечна.

null

Телеканал Тернопіль1 вкотре доводить, що героями програм може стати кожен. Тож, не дивуйтесь, якщо на екрані побачите свого родича, сусіда, друга чи знайомого. Усі телепроекти про реальних людей, про тих, хто живе поряд і має ті ж клопоти і проблеми. А в проекті «Персона» своєю історією кожен доводить, що немає нічого неможливого, мрії здійснюються, головне впевнено йти до своєї мети.

«Герої розповідають свої мотиваційні історії, що їм довелося пережити, які перешкоди подолати, аби досягнути своєї мети», - каже ведуча і режисер проекту Світлана Наконечна.

"Якщо впевнено рухатися в напрямку своєї мрії і докладати зусилля до того, щоб жити тим життям, про яке мрієш, обов'язково зустрінеш удачу, несподівану в звичайний час", це слова Генрі Девід Торо. Тож мрійте і ставайте успішними разом з телеканалом Тернопіль1. А програму «Персона. Від мрії до успіху», дивіться вже зовсім скоро в ефірі телеканалу та в соцмережах.

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews