Стартувала обласна профільна школа для обдарованих дітей «Інтелект Буковини»

20.06.2019 09:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

18 червня відбулося урочисте відкриття обласної профільної школи для обдарованих учнів «Інтелект Буковини» на базі комунального закладу «Вижницька спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу імені Назарія Яремчука». 

Школа «Інтелект Буковини» об’єднує навколо себе найобдарованіших дітей краю, призерів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та переможців олімпіад  (ІІ, ІІІ та ІV етапи). На базі школи учасники мають можливість поспілкуватися з провідними науковцями Буковини, поглибити власні знання з різних предметів, відвідати пізнавальні екскурсії та поспілкуватись з однолітками з різних закладів освіти Буковини.

«Стартувала єдина в Україні обласна профільна школа для обдарованих дітей «Інтелект Буковини». Літня школа вже втретє проводиться у нас на Буковині. Успіх приходить до тих, хто працює над собою, а своєю працею Ви підтверджуєте, що обдарована молодь – майбутнє кожної нації. Результат Вашого успіху - це велика праця над собою, підтримка Ваших батьків, вчителів, тренерів. Тут Ви одна велика інтелектуальна сім’я, яка об’єднана однією метою, жагою до нових знань та нових відкриттів.  Тому бажаю, щоб ця літня профільна школа об’єднала Вас новими ідеями та стала наступним кроком до Вашого особистісного зростання», - зазначила заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Ірина Ісопенко.

Впродовж 14 днів  90 обдарованих школярів з усієї Буковини мають можливість оздоровитись,  цікаво відпочити та відвідати навчальні заняття з математики, фізики, хімії та біології. 

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews