Уряд оприлюднив проект змін до Конституції в частині децентралізації

21.06.2019 15:23   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Проект змін до Конституції в частині децентралізації опублікований. Маємо фахово обговорити і донести до загалу необхідність запропонованих змін.

Про це сказав Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода під час брифінгу «Місцеві вибори на новій територіальній основі: реально чи ні?», організованого Українською асоціацією районних та обласних рад.

«Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, як і обіцяв, ініціював зміни до Конституції в частині децентралізації. Проект цих змін вже розміщений на Урядовому проталі. Я закликаю всі асоціації органів місцевого самоврядування фахово обговорити його та надати свої пропозиції. Також маємо спільно інформувати людей про необхідність конституційних змін для завершення децентралізації, її незворотності. Дуже важливо, щоб популістам і противникам реформи було важко маніпулювати, використовуючи необізнаність людей», - сказав В’ячеслав Негода.

Ознайомитися з проектом змін Конституції в частині децентралізації можна за посиланням.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews