Багато щасливих очей і слів підтримки: у Бучачі та Монастириській відбулися концерти на підтримку кандидата в депутати Зеновія Холоднюка

24.06.2019 16:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Концерти на підтримку кандидата в народні депутати Зеновія Холоднюка відбулися в неділю, 23 червня. На центральних площах міст Монастириська і Бучач перед земляками політика співав заслужений артист України Святослав Край.

«Багато щасливих очей і слів підтримки від жителів показують, що ми рухаємось у правильному напрямку. Разом до перемоги! Добробут селян - щаслива Україна», - поділився враженнями від заходів Зеновій Холоднюк.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія зареєструвала Зеновія Холоднюка кандидатом у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони). Лідер Селянської партії України Зеновій Холоднюк добре знає, чим живе село, і що необхідно зробити для його відродження.

Політик вважає депутатство у парламенті не самоціллю, а інструментом зробити потужний поштовх та повернути державу обличчям до села, яке сьогодні необхідно терміново рятувати й відроджувати. Зеновій Холоднюк переконаний: спільними зусиллями ми зобов’язані повернути життя в село.

Зеновій Холоднюк народився і виріс в Улашківцях Чортківського району на Тернопільщині, де провів значну частину свого життя. Вже понад десять років очолює Селянську партію України.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews