Конституційна реформа допоможе Україні дати відповідь на непрості виклики сьогодення, - Іван Мунтян

28.06.2019 09:22   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян у своєму вітальному слові до учасників урочистих зборів, що відбулися 27 червня в обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка з нагоди Дня Конституції України.

«Двадцять три роки тому Верховна Рада прийняла Основний Закон нашої держави, який став надійним фундаментом для розбудови України. Разом з тим, нині, у двадцять першому столітті перед нашим народом та нашою державою постали нові непрості виклики, які вимагають адекватної відповіді. Дати таку відповідь без проведення реформ в усіх сферах життєдіяльності нашої держави, в тому числі конституційної, неможливо в принципі. Впевнений, що внесення змін до Конституції України уможливить досягнення Україною тих цілей, за які століттями боролися наші предки та Герої нашої держави», – відзначив керівник представницької влади нашого краю.

Відтак, з нагоди прийдешнього державного свята Іван Мунтян нагородив найдостойніших краян Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», Почесними грамотами та годинниками Чернівецької обласної ради, а також відзнакою Чернівецької обласної ради «Добро. Благодійність. Милосердя».

За матеріалами прес-служби Чернівецької обласної ради.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews