«Отражение/ Віддзеркалення» презентують у Чернівцях

04.07.2019 08:53   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Шостого липня 2019 року о 14.00 годині в Дворику Ратуші (вул. І.Франка, 1) відбудеться презентація поетичної збірки “Отражение/ Віддзеркалення” постійної учасниці клубу “Дебют Читання” Чернівецької обласної наукової бібліотеки ім. М.Івасюка, чернівецької письменниці Раїси Рязанової з українськими перекладами Валентини Мацерук.

Захід вже традиційно проходитиме в рамках реалізації проекту Центрального Палацу культури м.Чернівців Мистецька світлиця “Місце зустрічі” на Петрівському ярмарку за сприяння Чернівецької міської ради.

Під час імпрези окрім читання поезії прозвучать й пісні на вірші Раїси Рязанової у виконанні лауреата міжнародних вокальних конкурсів Лариси Бєлової та автора й виконавця Олександра Мадея. Гостем заходу також стане солістка Чернівецької обласної філармонії ім. Д.Гнатюка, заслужена артистка України Олена Урсуляк.

Вхід вільний.

За матеріалами http://chernivtsy.eu

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews