Чернівчани вчилися будувати «громаду щасливих людей»

04.07.2019 23:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Сьогодні, 4 липня, у приміщенні Інформаційного центру ЄС Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича представники управління молоді та спорту обласної державної адміністрації провели симуляційно-навчальну настільну гру «Світ Громад».

Гра «Світ Громад» – це перша українська настільна кооперативна настільна стратегія для керівників та лідерів змін у жанрі соціального стимулятора яка вчить логіці розбудови громад у процесі децентралізації нашої країни. Ігрова механіка максимально наближена до реального життя і перемогти у грі можна лише кооперуючись та взаємодіючи. Гра розвиває навички, які необхідні будь-якому громадянину/ці у XXI столітті.

Гравці спробували розіграти один з багатьох ігрових сценаріїв у рамках, якого намагалися утворити «громаду щасливих людей».

Кожен з учасників, відігруючи свою ігрову роль, вчився планувати свій бюджет та кооперуватися в плануванні бюджету громади загалом, усвідомлювати влив кожного з учасників на розвиток своєї громади, планувати індивідуальні та колективні цілі розвитку, критично та аналітично мислити, проявляти ініціативу та реалізовувати свої лідерські задатки.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews