Буковинську молодь запрошують подавати свої ідеї на конкурс молодіжних інновацій U-Inn

09.07.2019 23:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Свою інноваційну ідею на конкурс молодіжних інновацій U-Inn можна подати до 1 серпня 2019 року (деталі - https://uinn.org.ua/).

U-inn 2.0: RELOAD – це ініціатива Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України в рамках проекту «Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини», який реалізовується завдяки фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Данії.

У 2019 році конкурс U-Inn впроваджується у партнерстві та за фінансової підтримки проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI), а також у партнерстві з Державним агентством з питань електронного урядування України, Мережею хабів ОГС, Центром Розвитку Інновацій, Громадською радою доброчесності, Freedom House Ukraine та 1991 Incubator.

Перший пілотний конкурс проектів молодіжних інновацій на підтримку демократії та прав людини відбувся в 2017-2018 рр. У ньому взяли участь понад 600 молодих людей, 90 команд подали свої ідеї на конкурс і 6 команд отримали фінансування і менторську підтримку в реалізації їхніх інноваційних проектів.

Цими вихідними відбувся табір молодіжних інновацій U-Inn 2.0: Reload, в рамках якого 80 молодих людей з усіх регіонів України дізналися про виклики у сфері доброчесності та інклюзивності в Україні та обговорили можливі місцеві рішення. Впродовж трьох днів табору учасники мали можливість повчитися у відомих інноваторів у сфері громадянських технологій, лідерів громадянського суспільства, антикорупційних діячів та правозахисників, експертів із управління проектами. Формат табору було сформовано таким чином, аби допомогти учасникам розробити і протестувати свої ідеї під час тренінгів та соціальних ігор.

Такий захід має на меті сприяти впровадженню інноваційних молодіжних проєктів на місцевому рівні, а також дати потенційним учасникам конкурсу базові знання про доброчесність та інклюзивність демократичних процесів.

«Партнерство та відвертий діалог між громадянським суспільством та владою – надважливі для впровадження реформ, – зазначив заступник Міністра молоді і спорту Олександр Ярема. – Треба не лише мріяти, але й діяти. Наша молодь не лише змінить країну у майбутньому, вона вже її змінює – впроваджуючи доброчесність та інклюзивність у місцевих громадах. Сподіваюсь, що участь у конкурсі молодіжних інновацій стане новим трампліном для реалізації ваших ініціатив».

За матеріалами офіційного сайту Міністерства молоді та спорту України.

 
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews