Михайло Павлюк: Румунія для області - не лише добрий сусід, але й важливий стратегічний партнер

10.07.2019 20:38   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

10 липня відбулася протокольна зустріч в.о. голови обласної державної адміністрації Михайла Павлюка (Mykhailo Pavliuk) з Надзвичайним та Повноважним Послом Румунії в Україні Крістіаном Леоном Цуркану.

Михайло Павлюк наголосив, що Румунія є для нашої області добрим сусідом, разом з тим, надзвичайно важливим та стратегічним партнером: "Майже третина усіх офіційних міжнародних зустрічей, котрі проведено керівництвом області торік, відбулися з представниками румунської сторони".

Він повідомив, що триває активна підготовка до імплементації проектів у рамках програми прикордонноо співробітництва "Румунія - Україна 2014 - 2020". "Підтримка виконавців цих проектів, на мій погляд, є одним з ключових завдань нашої з вами роботи на найближчу перспективу", - відзначив Михайло Павлюк.

В.о. голови ОДА також подякував румунській стороні за організацію оздоровлення та відпочинку учнів румунського походження закладів загальної середньої освіти області у Сучаві в червні-липні цього року.

У свою чергу Крістіан Леон Цуркану висловив вдячність Михайлу Павлюку за чітку позицію, спрямовану на підтримку транскордонних відносин між Україною та Румунією.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews