У Тернополі виявили сайт, який розповсюджує брудну агітацію в Інтернеті в «день тиші»

20.07.2019 16:13   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: Файне місто

У ніч на 20 липня в Україні настав так званий «день тиші». Сьогодні політичним партіям та їх представникам заборонено проводити будь-яку агітацію. В тому числі, поширювати інформацію у мережі Інтернет.

Сайт «Політерно» у широких колах відомий розміщенням завідомо брехливих даних про кандидатів в народні депутати, і, водночас, надмірно позитивним висвітленням діяльності одного із кандидатів до ВРУ по 163-му округу з центром в Тернополі, який і є, як подейкують, власником даного сайту.

Редакція сайту настільки захотіла ще разок полити брудом опонентів свого шефа, що продовжила це робити навіть у «день тиші».

Всю «брудну» агітацію в соціальній можна побачити за посиланням. Хоча на даний момент, як говорять тернополяни в коментарях, реклама вже призупинена, але сталося це не так давно.

null
Скрін

За підрахунками "Файного міст", для того, аби полити брудом конкурентів власника свого сайту, в Інтернеті, витратили більше 10000 гривень.

Постає питання, куди дивляться представники громадської організації «ОПОРА» та працівники Кіберполіції?


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто