Юринець хоче перерахувати вікторію Рущишина

24.07.2019 22:23   Опубліковано : Новини Львівщини
Джерело: Варіанти

Оксана Юринець вимагає в суді перерахунку голосів на деяких дільницях округу №117 у Львові.

Про це пишуть - Варіанти з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Кандидатка у народні депутати та екс-нардепка Верховної Ради попереднього скликання від Блоку Петра Порошенка, самовисуванка Оксана Юринець планує подати позов до Львівського окружного суду про перерахунок голосів на деяких дільницях 117 округу у Львові.

«Позов направлено до окружного адміністративного суду. Підстава для позову – порушення процедури під час встановлення результатів голосування» – зазначила Оксана Юринець.

За її словами, члени дільничних комісій порушили закон, бо «привозили протоколи засідань до окружкомів не у визначених законом пакетах, а у звичайних конвертах».

«Під час перевезення протоколів могли статися махінації. Також застереження викликає і те, що на декількох дільницях кількість зіпсованих протоколів перевищує 5%» – повідомила Юринець.

Нагадаємо, за даними ЦВК в окрузі 117 переміг кандидат від партії «Голос» Ярослав Рущишин (25,12% або 18 674 голосів). Оксана Юринець посіла друге місце (23,77% або 18 872 голосів). Різниця між першим і другим місцем становить 1 065 голосів.

Додамо, виборчий округ №117 включає у себе 97 виборчих дільниць у Галицькому, Франківському та частині Шевченківського району Львова.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти