Студенти Чернівецької області можуть отримати гранти на навчання

03.08.2019 22:23   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Європейський медіа-холдинг Open MediaGroup проводить Всеукраїнський конкурс «Розумним бути модно», який відкриває можливість для студентів вишів отримати грант на оплату навчання.

До участі у конкурсі запрошують студентів денної та заочної форми навчання, які навчаються на контрактній або бюджетній основі з понад ста державних вищих закладів освіти, які підтримали ініціативу. Серед них Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету. 

З повним переліком закладів вищої освіти можна ознайомитися за посиланням: http://openmedia.com.ua/vuz-list.

Для здобуття грошового гранту на навчання конкурсантам потрібно написати наукове есе на тему: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЄС». Основне завдання наукової роботи - виклад власного бачення студентом проблеми, питання, теми, а також формулювання висновків, особистої оцінки на підставі опрацьованого матеріалу та аргументів відповідно до обраного стилю. Питання пропонується розглянути за напрямками здобуття кваліфікації: економіка, менеджмент, маркетинг, психологія, політологія, журналістика.

Роботи приймають до 30 вересня 2019 року. Участь у конкурсі є безкоштовною. Ознайомитися з повним переліком вимог до робіт можна  за гіперпосиланням:http://www.likar.info/coolhealth/news-80853-vimogi-do-napisannya-robit-dlya-konkursu-rozumnim-buti-modno/

За матеріалами прес-служби обласної ради


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews