Допомогу у створенні ЦНАП отримають громади Рівненщини від Програми «U-LEAD з Європою»: інфографіка

07.08.2019 14:48   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

В Україні 150 громад можуть отримати належні ЦНАП, створені за підтримки команди напряму з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми "U-LEAD з Європою".

Експертна комісія проаналізувала 179 заявок із 24 областей України та відібрала 150 для подальшого аналізу спроможності громад та розробки індивідуальних технічних завдань для створення чи модернізації ЦНАП. 

Серед громад Рівненську область представили Бугринська, смт Гоща, м. Корець, Крупецька, Малинська, Шпанівська.

Включення до списку не означає безумовної підтримки або ж підтримки в повному обсязі, оскільки значна кількість заявок ще потребують належного офіційного підтвердження зобов’язань та перевірки інформації (детальніше читайте, будь ласка, у офіційному оголошенні про результати першого відбору).

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП та за результатами візитів до кожної громади. Метою візитів є детальне оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації та створення ЦНАП. У разі виявлення непереборних перешкод для участі у Програмі або надання громадою недостовірної інформації заявка може бути відхилена на будь-якому етапі.

З 1 серпня 2019 року кожну громаду будуть контактувати та відвідувати уповноважені спеціалісти Програми. Протягом серпня-грудня 2019 року для спроможних громад будуть розроблені Технічні Завдання для створення чи модернізації ЦНАП. Детальніше про Технічне Завдання за посиланням.

null
 


  


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews