Як у 90-ті. На Тернопільщині чоловіка катували праскою

09.08.2019 21:13   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Катували розпеченою праскою і били дерев'яною палицею – так двоє жителів Монастириського району намагалися «вибити» у свого 50-річного односельчанина інформацію.

Поліцейські розповідають, що товариші прийшли до чоловіка відпочити за пляшкою. Один з них вийшов на вулицю на кілька хвилин, а коли повернувся, друзі почали його звинувачувати у крадіжці золотого ланцюжка. Жодні запевнення про те, що потерпілий нічого не брав.

Після катувань потерпілий зміг вийти з будинку знайомого і дійти до сусідки. Розповівши їй, що сталося, чоловік втратив свідомість. Жінка викликала швидку та поліцію. Потерпілого госпіталували в ренімацію. Його стан стабільно важкий.

Слідчо-оперативна группа виїжджала на місце події. Підозрюваних затримали. Це місцеві мешканці, 1978 та 1976 років народження. Вони зізналися у скоєному. Один з них уже притягувався до відповідальності за вбивство із необережності.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews