Садовий доручив соціальним службам помити безпритульних

10.08.2019 13:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

Міський голова Андрій Садовий доручив організувати у Львові «дні лазні» для безпритульних, пише - Дивись.info.

Відповідне доручення під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради він дав начальнику управління соціального захисту ЛМР Ігорю Кобрину.

«Є така ситуація, коли на лавках, особливо вранці, відпочивають люди, які не мають де мешкати. У нас є центр на вул. Кирилівській, багато людей ночують там, але є й такі, які не користуються його послугами. Де вони ночують, невідомо. Їхній зовнішній вигляд насправді трохи відлякує і бентежить львів’ян. Тому я би хотів, щоби була можливість для того, аби ці люди регулярно, раз чи два рази на тиждень, могли відвідати лазню. Щоб вони мали належний вигляд», – пояснив свою ініціативу Андрій Садовий. Він додав, що дні лазні для бепритульних є у Європі, і запропонував долучитися до цього місцевому бізнесу.

«Це є нормальна практика. В багатьох європейських столицях людям, які не мають де жити, регулярно дають можливість покористуватись послугами лазні. А чому ні? Треба це організувати. Можливо, хтось із бізнесу долучиться. Можливо, «Гранд-Готель»? Прекрасний комплекс, вони могли б таку послугу надавати», – запропонував Андрій Садовий.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info