На особливому контролі завершальний етап робіт з реконструкції перинатального центру на Буковині

17.08.2019 08:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

16 серпня 2019 в.о. директора  Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства облдержадміністрації  Олександр Пуршага провів чергову нараду з представниками Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, проектного інституту і представниками генпідрядної та субпідрядних організацій, які виконують роботи з реконструкції в обласному перинатальному центрі.

Учасники заходу ознайомилися з ходом проведення  робіт на об’єкті, обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення. 

Під час наради Олександр Пуршага наголосив на  необхідності збільшення кількості  працівників та пришвидшенні темпів виконання робіт з благоустрою території, придбання водомірних вузлів, станції пожежогасіння та сантехнічних приладів. Також доручив ТОВ «Чернівціагропроект» в найкоротші терміни  надати проектне рішення по влаштуванню бруківки з врахуванням потреб маломобільних груп населення, оздоблення сходів головного входу та підпірної стінки, проектне рішення щодо влаштування козирку над входом до приймального відділення прибудови.

Олександр Пуршага зауважив, що завершальний етап  реконструкції - це дуже складний процес, який  вимагає від кожного особливої уваги та чіткої послідовності виконання робіт.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews