Водії тернопільських маршруток продовжують хамити пасажирам

17.08.2019 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Тернопільські водії маршруток продовжують ставати «героями» соціальних мереж. Один з них відзначився вчора, коли відмовився видавати пасажирці квиток на проїзд в громадському транспорті, а згодом став хамити та кричати до жінки.

Про це у соцмережі «Фейсбук» написала користувачка під ніком Настасья Вікторівна. За її словами, в автобус №16 вона зайшла із собакою, тож водій став «повчати» тернополянка неписаним правилам поведінки пасажира, який заходить в маршрутку з твариною.

«О 8 ранку їхала в 16 маршрутці до 6-го магазину.В маршрутку зайшла разом з Люсі, котра була на повідку і з намордником на шиї. Крім мене був тільки один пасажир - якась дівчина. Водій побачив, що я з собакою, але нічого не заперечив, перепитав тільки чи маю 2 грн, щоб зручніше дати решту.

Після того, як я відвела на місце собаку, повернулася до водія і попросила квиток на проїзд. У відповідь отримала — "не дам", а на питання чому — "бо не хочу".

Під мій запитальний погляд, почав голосно говорити, що от Ви з собакою зайшли. Я сказала, що він повинен видати квиток, у відповідь крик(!) "Всі ви завжди знаєте, шо повинен я, а не ви!", — пише тернополянка.

Згодом водій став переводити розмову в інше русло, аби від нього пасажирка відчепилась і перестала вимагати квиток.

«Пішла претензія, що собака без намордника, я показала йому намордник на Люсі, потім претензія, що без паспорта собака, я сказала, що паспорт є. Після претензія, що намордник не застібнутий і що я повинна запитати водія чи можна мені заходити з собакою. Під всі ці крики (нормального тону не було!), я сказала, нехай повертає 7 грн і я вийду без проблем. Водій далі під свої слова видав квиток і я сіла на місце.

Питання: яке право має водій так поводитися з пасажирами, дозволяти собі підвищувати голос? Чому, якщо собака по правилах має намордник і документи, я зобов'язана питати дозволу зайти в маршрутку. І головне, чому питання про собаку виникло тільки тоді, коли водій зрозумів, що не поставить мої 7 грн собі в кишеню?!», — додає Настасья Вікторівна.

Та, на жаль, подібні ситуації у Тернополі – не рідкість. Навіть після підняття вартості проїзду, на чому так наполягали перевізники і водії місцевих маршруток, порядку у громадському транспорті не навели. Більше того, пасажири змушені мало не «вибивати» квитки, щоразу отримуючи «порцію» негативних емоцій та невдоволення зі сторони кермувальників. А ви стикались із такими випадками? Чи вимагаєте квитків у водіїв?

68996571_893479611008866_2751356590983479296_n.jpg


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни