Поліцейські затримали раніше судимого рівнянина за вчинення крадіжки із ресторану та закладу культури (Фото)

19.08.2019 14:41   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Перебуваючи на іспитовому строку, 34-річний житель обласного центру в лютому цьогоріч обікрав заклад культури, а в липні – один із ресторанів Рівного, спричинивши матеріальних збитків на загальну суму понад 50 тисяч гривень.

Ще у червні 2017 року за вчинення крадіжок із проникненням у приміщення 34-річного чоловіка засудили на три роки позбавлення волі. Однак у вересні торік суд застосував відносно нього умовно-дострокове звільнення від відбування покарання. Маючи не зняту та не погашену у встановленому порядку судимість, рівнянин знову переступає Закон. Так, 18 лютого цьогоріч близько 20 години зловмисник підібрав кодовий замок, проник до підсобного приміщення закладу культури, звідки викрав ноутбук та екшн-камеру, чим завдав майнової шкоди у розмірі 16 510 гривень.

Крім того, 11 липня, близько першої ночі, 34-річний чоловік шляхом пошкодження пластикового вікна проник до ресторану та викрав із каси 35 235 гривень.

У результаті проведених слідчих та розшукових заходів поліцейським Рівненського відділу поліції вдалося вийти на слід зловмисника.

«Чоловікові за обома фактами крадіжок, вчинених із проникненням у приміщення, слідчі повідомили про підозру за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського відділу поліції Іван Теліга. — Також слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Наразі 34-річний рівнянин перебуває на стаціонарному лікуванні, після завершення якого відбуватиметься судове засідання».

Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує черговий строк — позбавлення волі від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews