Львів’янка розповіла про «солодке» життя акторки для дорослих

21.08.2019 00:35   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: Mukachevo.net

Проста дівчина Юля із Львівської області навіть не могла уявити, що спробує знятися в фільмі для дорослих. Про це вона розповіла Львівському виданню "Діло".

Народилася Юлія у місті Золочів, Львівської області. Має вищу освіту – економіста. Тепер живе у Львові, але на роботу періодично їздить до сусідніх Угорщини та Польщі. Після університету працювала покоївкою у Польщі. Робота була важка і забирала багато енергії, а зарплата на той час була смішна.

Як ділиться дівчина після важких трудів їй запропонували попрацювати моделлю у стилі ню. Дівчина сама мусила виставляти свої фотосесії у мережі і очікувати, що її побачать «правильні» люди». Так одного разу у соцмережі Юля отримала пропозицію знятися у фільмі для дорослих. Зваживши усі за та проти обрала пристойний заробіток, то ж погодилася на такий експеримент.

Перший досвід розпочався у Будапешті де знаходилося агентство, яке і вийшло на Юлю. Дорога і проживання мала профінансувати дівчина собі сама, а контракту ніякого не було, а лише усна домовленість. За день до зйомок Юля мусила здати багато аналізів на відсутність венеричних хвороб. А вже на ранок водій відвіз дівчину на студію де і мусили початися зйомки.

Перед зйомками дівчині довелося спостерігати, як знімається подібний фільм, то ж мала змогу підготуватися до процесу морально. Зйомки тривали декілька годин, а налаштуватися було важко, адже під час сексуального процесу за цим спостерігає багато людей. Після зйомок водій відвозить тебе додому і на цьому робочий день завершується.

Свої порно-ролики дівчина не переглядає. Каже, що їй якось ніякого дивитися на саму себе. А також каже, що цікаво те, що дівчатам, аби потрапити у цей бізнес навіть не треба проходити кастинг, адже беруть майже усіх, а от до чоловіків придивляються і потрапити до цього бізнесу особам протилежної статті важче.

Також акторка ділиться, що був важкий момент, коли рідні дізналися про професію Юлі. Ще вона дуже була здивована, адже це трапилося через два тижня після початку зйомок. Усі дівчину зрозуміли, а от рідний батько був дуже розлючений. З часом усі заспокоїлися, але у глибині душі напруга відчувається, тож цю тему дівчина із своєї сім’єю не чіпає.

На сьогодні дівчина вже знялася приблизно у 70-роликах. Каже, що порахувати не можливо, адже графік збивається і буває, що один ролик знімають і два дні. До того ж ролики спочатку платні, а потім потрапляють у вільний простір, де вже мають різновидність монтування. Про ціну зйомок також говорить відкрито. За стандартні ролики, а це наприклад хлопець з дівчиною, або дівчина з дівчиною, можна заробити від 300 до 600 Євро. Якщо це якийсь «треш», то ціна тут може коливатися від 1000 до 3000 Євро. Також залежить все від популярності акторки, тож чим більше переглядів, тим більше оплата за майбутні зйомки.

Мріє дівчина заробити грошей та відкрити свій бізнес у Львові. Основна мрія – це кондитерська. Юлія ділиться, що дуже любить солодке, але у своїй кондитерській робила все б максимально натуральне із мінімальною кількістю цукру. Тому порноіндустрію розглядає, як змогу зробити певний поштовх у фінансових питаннях.


Також має і свої плани у акторстві, а саме зацікавити порностудію «Brazzers», адже там хороші контракти і кращі замовлення. Але там є свої нюанси. Тепер Юлія працює у Європі і віза для переїзду за кордон їй не потрібна, а от бажання працювати у американській компанії потребує наявність американської візи.

Наостанок Юлія не вірить, що легалізація такого бізнесу в України зробила б цю професію популярною в країні. Виділяє дві причини. Першою є оплата праці. Вважає, що Україна не зможе конкурувати із європейськими країнами у планах зарплат. Також є питання у сприйманні оточення такої професії. Є люди, які розуміють і захоплюються таким вибором, але є і ті, які із дикістю сприймають його.


Редакція Mukachevo.net спеціально не публікувала сценічний псевдонім дівчини до цього абзацу, аби читач дочитав матеріал до кінця. Юлія собі обирала псевдонім сама. Любов до Франції і подібність її імені до французького Жюлі змусило її взяти псевдонім Josephine, а продюсер придумав вже прізвище Jackson. Так і з’явилася Josephine Jackson, або скорочено JJ.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Mukachevo.net