Острог і Розваж сформують спільний бюджет

21.08.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Острог

Острог став другим містом обласного значення на Рівненщині, до якого приєдналися інші населені пункти.

Острозька міська ОТГ нині активно працює над реорганізацією, адже до кінця 2019 року у громаді мають оновити весь робочий процес. Консультації щодо реорганізації регулярно надають фахівці проекту «ПУЛЬС» Рівненського РВ АМУ. Наприкінці минулого тижня консультанти знову побували в Острозі, аби відповісти на актуальні запитання про роботу в ОТГ.

Консультант із правових питань Василь Курилас нагадав, що Острозька міська рада є правонаступницею Розвазької сільської ради, а також детально розповів про процеси передачі майна з сільської ради і з району. Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук у своєму виступі на роботі над соціально-економічним планом розвитку громади.

Своєю чергою Людмила Кушнер, консультантка з бюджетних питань, відзначила, що навіть за умови створення ОТГ цьогоріч місцеві ради виконуватимуть окремі бюджети. Однак вже нині потрібно починати роботу над спільним бюджетом 2020 року, адже він, за прогнозами експертів, суттєво зміниться.

За матеріалами https://ostrog.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Острог