Завершився оздоровчий сезон у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Юність»

21.08.2019 09:41   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У Чернівецькій області підходить до кінця літня оздоровча кампанія. Вчора, 19 серпня, завершився оздоровчий сезон у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Юність» Чернівецької обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення.

Захід відбувся за участі заступника голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець, який відзначив вагомий вклад табору «Юність» у цьогорічній оздоровчій компанії, як і у минулих роках, та зауважив, що табір незмінно продовжує надавати якісні послуги з відпочинку та оздоровлення, що відзначають батьки дітей, які там відпочивали.

До відома - дитячий заклад «Юність» розташований у мальовничому куточку. Буковини на березі річки Сірет, на відстані 200 м від гори Стіжок Карпатських гір, в екологічно чистій, зеленій зоні, де чудове чисте повітря з запахом справжньої хвої сприяє повноцінному відпочину та оздоровленню дітей (смт. Берегомет, Вижницького району, Чернівецької області, вул. Піонерська, 2).

Територія закладу, площею 6,4 гектара упорядкована, огороджена парканом, озеленена і знаходиться під цілодобовою охороною. До дитячого закладу підведена зручна під'їзна дорога з твердим покриттям.

Для проведення настільних ігор є 4 дерев'яних павільйони, функціонують стадіон з біговою доріжкою, площадки для волейболу, баскетболу та бадмінтону. В ігровій зоні розташовані рукоходи, гойдалки, гірки та інші атракціони.
Працює бібліотека, фонд якої складає п'ять тисяч примірників з читальним залом, критий клуб на 300 місць, літня естрада на 500 місць, площадка для дискотеки, майдан для урочистостей, площадка для вогнища.

Освітньо – виховна, розважальна робота у закладі будується за інтересами, захопленнями дітей, відповідно до особливостей, вимог роботи з тимчасовим дитячим колективом. Максимально використовуються природні умови гірської місцевості, можливості організації активного відпочинку дітей.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews